Saturday, May 22, 2010


The Fall in Ontario,( oil on canvas, 16 x 20 inch), by Petro Dhimitri.

1 comment:

  1. I dashur Petro,

    I pashe te gjitha pikturat e postuara ne kete blog. Te pergezoj per punimet e tua dhe per perkushtimin tend. Urimet e mia me te perzemerta.

    Genc Tirana

    ReplyDelete